Фондация „Съвременност“

Евроцентър за малки и средни предприятия

ВходРегистрация

Бяха представени още 2 пиеси по проект A.C.E.

                           

С голямо удоволствие ви представяме последните две пиеси на българските участниците в проект A.C.E. Пиесите бяха представени и заснети в читалище "Св.Св. Кирил и Методий" – кв. Красно село, гр.София, пред около 30 граждани.

Пиесите са изработени по метода "Форум театър" или "Театър на подтиснатите" и засягат темите за пагубните последици от общуването в социалните мрежи и трудностите пред младите хора, стартиращи своята работна кариера. Техните автори – Стела Трендафилова и Стефан Алексиев – взеха участие в обучение за млади обучители по проект A.C.E. през април в Лондон. Като част от обучението на тях им беше възложена задачата да изработят пиеси по метода"Форум театър" които да засягат теми, свързани със социалните пречки, пред които са изправени младите хора, за постигане на своите мечти и цели.

Можете да видите пиесите тук:
"FACEGAP"
"Офисна сюита"
 
Пиесите ще бъдат публикувани в социалните мрежи, след което ще се проведе гласуване от международно жури. От всички 30 пиеси ще бъдат избрани две, които ще спечелят пътуване до Брюксел. Там пиесите ще бъдат представени пред представители на Европейския парламент. 
Предстои заснемането на още две пиеси в София. 

Благодарим на Стела и Стефан за страхотната работа!


--
02.10.2014

Обратно в Актуално