Фондация „Съвременност“

Евроцентър за малки и средни предприятия

ВходРегистрация

Bulgaria – Serbia IPA Cross-border Programme

CCI Number 2007CB16IPO006 – 2011 – 2 – 95

Проект: „В търсене на икономическо съживяване и развитие:

Подготовка на съвместна промоция на бизнесала на трансграничния регион”

 

Договор № РД-02-29-213/22.04.2013г.

Скъпи приятели,

Представяме на Вашето внимание интернет страницата  http://cbc-revival.eu , създадена в рамките на проект „В търсене на икономическо съживяване и развитие: Подготовка за съвместна промоция на бизнес потенциала на трансграничния регион”, договор № РД 02-29-213/22.04.2013. Проектът е съфининсиран от ЕС чрез програмата за трансгранично сътрудничество ИПП БългарияСърбия и се осъществява в партньорство между фондация „Форум за наблюдение и анализ на публични политики” (София, България), фондация „Съвременност” (Ботевград, България) и „Център за развитие на областите Ябланица и Пчиня” (Лесковац, Сърбия).

Чрез създаването на http://cbc-revival.eu  се надяваме да разширим и активизираме бизнес контактите от двете страни на българо-сръбската граница, обмяната на информация, реклами, търсенето на партньори, контрагенти, да осигурим достъп до събраната бизнес информация, да популяризираме резултатите, постигнати по време на изпълнението на проекта.  Разработен е и онлайн форум, съдържащ три постоянни теми: „Европейски програми, в подкрепа на предприемачите”, „Търся-предлагам” и „Искам бизнес съвет”, като всеки регистриран потребител може да отваря нова тема, според случая и потребностите му. По този начин всички регистрирани потребители ще могат безплатно да рекламират своята дейност и продукти, да публикуват оферти, да отправят покани за предстоящи събития, да се информират за отворените европейски програми, подпомагащи предприемачите, да създават нови партньорства. Интернет страницата ще продължи да работи и след приключването на проекта.

Каним Ви да посетите http://cbc-revival.eu и ако проявявате интерес да се регистрирате в нашия онлайн форум. Надяваме се информацията, която намерите там да Ви бъде полезна и да станете редовен наш потребител.

С уважение:

Янка Александрова

Програмен директор

Фондация „ Съвременност”

тел: 0887 71 07 44

 

е-mail: fondaciq_savremennost@abv.bg

 

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез програмата за трансгранично сътрудничество по ИПП България –Сърбия


--
15.12.2013

Обратно в Актуално